lauantai 2. lokakuuta 2010

Oliotya!

Afrikan helmeen kuuluu hyvaa. Ensimmainen viikko alkaa olla lopuillaan ja oon sopeutunut tanne paremmin kun kuvittelinkaan. :) Tosin guesthousen vastapaata on kirkko jossa paraikaa kymmenen ihmista huutaa kilpaa ja sita tulee jatkuun taan monta tuntia, so annoying. Ekan paivan olin aivan pihalla ja vasynyt mutta heti tokana paivana oli Pacientin laksiaisjuhlat guesthousen pihassa. Ruokaa, musiikkia, tanssivia ihmisia ja paljon uusia naamoja. Paasi myos tutustuun enemman paikallisiin. :) Lapset rynnii jatkuvasti tassa guesthousella ja haluis tulla sisaan ovista ja ikkunoista. Ihania pienia, tosin valilla myos arsyttavia tapauksia. Tokana paivana kaytiin myos Kampalassa seikkailemassa, hullu mesta! Ei mitaan jarjestysta, liikenne sekasin ja matatut, bora borat, ihmiset, pyorat ja elaimet painaa samoilla teilla. Siella joutuu kyl todella varoon! Mutta jostain syysta pidin siita sekametelista.
Asun nyt siis Nansanassa UPA ogranisaation guesthousella ja taalla elama on suhteellisen turvallista. Ainakaan ei oo tullut vastaan tilanteita jotka ois pelottanu. Paljon elamaa paivin ja oin ja pimee tulee ihan hullun nopeesti! Mutta nautin olostani todella paljon
Maanantaina alotan tyot Blue Sky koululla joten siita lisaa myohemmin kun paasen tutustuun lahemmin kyseiseen projektiin. :)
Eilen vuokrattiin joku huono leffa ja syotiin poppareita, tanaan uimista ja aurinkoa ja Kampalan yota. Voikaa hyvin murut! Koska minakin voin! Ainoa ohje multa kaikille on etta toteuttakaa unelmanne! Ei niista turhaan haaveilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti